Savršeni nož za odvajanje mesa od kostiju. Ovaj nož je izvrstan izbor za profesionalnu i kućnu upotrebu. Sječivo od azota ima savršenu kombinaciju kvaliteta i lakoće rezanja koja značajno smanjuje napor. Štaviše, prisustvo azota omogućava dug životni vijek i veliku otpornost na oksidaciju. Ergonomska najlonska ručka može se lako dezinfikovati.
Pangler
19,50 € 15,60 €
kod. 2C 428/13 NG
Čelik sječiva: nerđajući čelik 4119 nitro-B
Tvrdoća: HRC 55-57
Premaz sječiva: saten
Ručka: crni antislip Nylon®
Dužina sječiva: 13 cm – 5,12″
Može li se prati u mašini za suđe: da
NSF® sertifikat: da
12 in stock
Kategorija: Mesarski i kuhinjski noževi
Tags: boning, knives
Povezani proizvodi
Oštrači
63,50 €